Boendet - Norrvikens By

Tidlös
arkitektur

med utsikt över havet

Exteriör

Ett exklusivt boende med utsikt över Norrvikens salta vatten.

Välplacerade fönster och skjutdörrar mot havet ger kravlös tillgång till naturen året om. Utemiljön lämnar ingen oberörd, med sina otaliga möjligheter att njuta av platsens kvaliteter. Fasaden mot havet lockar med balkonger, terrasser och egna små trädgårdar, som gjorda för umgänge ljumma sommarnätter, liksom sidan som vetter mot skogen bjuder på sköna morgonstunder i solen på balkonger och uteplatser. Oavsett om du föredrar balkong, terrass eller egen täppa, har du tillgång till ett rikt uteliv i två väderstreck från ditt eget hem. Varje lägenhet har dessutom ett eget förråd och parkeringsplats i anslutning till, eller helt nära, bostaden, liksom plats för uppställning av cyklar och barnvagn. Det finns också fina miljöhus och gästparkeringar, för allas bekvämlighet.


Interör

Toner av trä, sten och sand

Gemensamt för samtliga bostäder är en intelligent, ljus planlösning och exklusiva, finstämda inredningsval. Naturen och det skandinaviska ljuset har inspirerat både vad gäller material- och färgval – trä, sten och sand har genomgående fått sätta tonen. Ett rejält plankgolv av vitlaserad ek utgör en perfekt kuliss i hemmets hall, sov- och sällskapsrum. Samtidigt är takhöjden i flera av lägenheterna långt ifrån blygsam med höjder upp till ca 4 m upp i nock. Golvvärme överallt och ett väl tilltaget bjälklag mellan våningarna ökar trivseln.

Materialval

Hög kvalitet från
kända varumärken

Badrumsinredningen går i ljusa toner från Vedum, kombinerat med tvättutrustning från Siemens och kakel/klinker i en vackert sandfärgad nyans. Samtliga produkter och inredning i projektet, från det stora till det lilla, är av hög kvalitet från kända varumärken.